ЗАБЕЛЕТЕТЕ САКАНА

Членството за сите што го користат
Хабард
® Административна технологија
во бизнисот денес

Дознај повеќе

Најчесто поставувани прашања

Што е WISE?

Основана во 1979, WISE е непрофитно меѓународно здружение за членство со седиште во Лос Анџелес со 13 континентални и регионални канцеларии.

WISE обединува истомисленици, креативни професионалци, сопственици на деловни активности, директори и лидери од секој агол на секој континент на Земјата кои сите имаат заедничко нешто: тие ја користат административната технологија Хабард во нивните претпријатија за да градат подобра, попродуктивна, етичка и деловни активности во заедницата - донесување вистинска разумност и просперитет во нивните индустрии и региони.

Членови на ВИСЕ денес работат во над 131 земји.

Која е целта на WISE?

Целта на WISE е етичка, здрава и просперитетна цивилизација.

Преку нашата работа, ние се враќаме во бизнисот вредностите и етичките стандарди врз кои е основано претпријатието: чесност, интегритет, занаетчиство, награди за продуктивност и посветеност кон просперитет на цели заедници и нации.

Кои се целите на WISE?

WISE беше формиран со следниве корпоративни цели:

„Да се ​​обединат сите организации од секаков вид кои ги користат административните принципи на Л. Рон Хабард за комерцијални и цели за подобрување“.

„Да се ​​одобри употреба на материјали заштитени со авторски права, за да не се менуваат, корумпираат или не стануваат неупотребливи“.

Што прави WISE?

WISE ги дистрибуира административните дела на познатиот автор и филозоф Л. Рон Хабард за употреба во организациски, професионални и приватни потфати.

Производ на повеќе од три децении на истражување, пилотирање и кодификација, ова тело на знаење е најсеопфатен систем на управување во светот и ја претставува првата вистинска технологија на управување.

Зошто треба да бидам член на WISE - и кои се моите придобивки?

на придобивка број еден членство на WISE е дека ви дава овластување да ја користите административната технологија Хабард во вашиот бизнис или претпријатие.

Тоа е вашата највредна придобивка од сите.

Со оглед на моќноста и докажаната ефективност на административната технологија кога се применува стандардно - тоа е размена во изобилство.

Дали има други придобивки?

Секако! Други придобивки вклучуваат:

Да се ​​биде дел од светската растечка сила на истомисленици за деловни професионалци со цел зголемен ред, етика и продуктивност на светот.

Членството во WISE ви обезбедува и модел на административно знаење-како програма, заедно со листи за проверка, брошури и алатки за управување да ви помогнат во ставањето на административната технологија Хабард да работи во вашата компанија или професија.

Што е со ресурсите и алатките преку Интернет?

Има многу! Со вашето членство:

1) getе добиете а бесплатна неограничена претплата до Интернет-списанието Просперитет, вклучително двапати месечно статии на www.Prosperity.net

2) Добивате бесплатен неограничен пристап до онлајн платформата BattlePlanner на www.ProsperityPlanner.net да ви помогне да ги испланирате и предвидувате денот, вашата недела и животот. Вклучува пристап до референцата „Алатки за управување“ преку Интернет, за да можете да пристапите до вашите препораки без разлика каде сте.

3) Вие исто така добивате на барање верзијата со верзиите на планот за просперитет - планер за да ви помогне да ги испланирате денот, вашата недела и животот. Вклучува дневни и неделни списоци со просперитет за просперитет и референтна секција Алатки за управување со страницата 100, комплетни со табели за склопување - совршени за демонстрација и запознавање на другите со оваа технологија. Носете го со вас насекаде каде одите. Доставено до вашата врата двапати годишно.

4) Добивате бесплатен пристап до 24 / 7 / 365 до онлајн ВИСЕ Директориум на https://wise.directory да се поврзе со глобалното членство WISE - и ги добиете сите ваши придобивки за преземање - со цел да ви помогнеме да ја проширите вашата ефикасност и влијание - и да направите разлика во овој свет.

5) Како член на WISE, добивате ексклузивна содржина и карактеристики кога се претплаќате на моделот на административен систем за управување со знаење-како преку интернет на www.MAKH.org

6) Добивате уште повеќе попусти на WISE членки кога купувате или се претплаќате на кој било од онлајн алатките за дигитално управување достапно на www.MasterTech.com

„Тоа не му успеваат на човечките соништа.
Тоа е недостаток на знаење-како што се бара
донесете ги овие соништа во реалност “.

.Л. Рон Хабард

Ниво на членство:

Годишно план за плаќање:

Месечно план за плаќање:

Индивидуално членство

/ година

План плаќање
Не се достапни

Општо членство

/ година

/ месец

Членство во компанијата

/ година

/ месец

Корпоративно членство

/ година

/ месец

ПРИДОБИВКИ ЗА ЧЛЕНОВИ

Само за поединци
Не за сопственици на деловни активности
За сопственици на деловни активности со вработени 1 до 5 За сопственици на деловни активности со вработени 6 до 20 За сопственици на деловни активности со 21 или повеќе вработени
Овластување за користење на Хабард Административна технологија во вашата компанија или бизнис
Планер за просперитет ™ at www.ProsperityPlanner.net Вклучува страници на 100 од алатки за управување, референци и Списоци за просперитет

Само преку Интернет

Интернет и тврда копија на барање
2 годишно

Интернет и тврда копија на барање
2 годишно за персонал до 3

Интернет и тврда копија на барање
2 годишно за персонал до 9

Попусти и пристап до www.MAKH.org Интернет моделот на административни знаења-како платформа
Услуги за упатување политика
ВИСЕО онлајн директориум at www.wise.directory
просперитет Списание на Интернет at www.Prosperity.net
ПОСЕТИ ПИН за членство, просперитет билтенот и Хабард Админ Технички цитати на неделата
Административна технологија Хабард брошури

6 БЕСПЛАТНИ брошури годишно

12 БЕСПЛАТНИ брошури годишно

18 БЕСПЛАТНИ брошури годишно

24 БЕСПЛАТНИ брошури годишно

Попусти на Конвенцијата на WISE

5% попуст

10% попуст

15% попуст

20% попуст

Услуги за решавање спорови на Комитетот за повелби - за етика и правда помош (контактирајте го Повелбата комитет за цени)
Услуги на комитет за повелби - помош со Модел на спроведување на програмата Know-How за администраторот

Не се вклучени

Листа за проверка на деловно проширување

Не се вклучени

Модел на Admin Know-HowWorkbook и сертификација по завршувањето на програмата

Не се вклучени

Услуги за овластување за издавање на WISE

Не се вклучени

ВИСЕ попуст на членови на материјали Купени од www.HubbardCollegePress.org

Не се вклучени

10% попуст

10% попуст

10% попуст

Овластување за доставување Хабард Административен технологија работилници во куќа на вработените

Не се вклучени

Не се вклучени

Вклучува овластување за испорака на работилници во куќата 7 за вработените во 20
(Види подолу)

Вклучува овластување за испорака на сите работилници 23 за дома со неограничен број на вработени
(Види подолу)

Овластување за доставување Хабард Административен технологија Курсеви во куќа на вработените

Не се вклучени

Не се вклучени

Вклучува курсеви 12 за најмногу вработени во 20
(Види подолу)

Ги вклучува сите курсеви 27 за неограничен број на вработени
(Види подолу)

Има право да аплицира за лиценца за испорака Административна технологија Хабард на клиенти

Не се вклучени

Не се вклучени

Бенефиции

ЧЛЕНОВИ НА КОМПАНИЈА - ПРИДОБИВНИ ДОПОЛНИТЕЛИ ЗА ОБУКА НА ВРАБОТЕНИЕ

Членовите на компанијата се овластени да управуваат со домашна програма за обука на вработените и можат да ги испорачаат следните курсеви за административна технологија 7 Хабард, плус 5 курсеви во студиска технологија и работилници 7, до вработени во 20.

ХУБАРД Административна технологија КУРСИ:

 • Личен интегритет
 • Подеми и падови во животот
 • Како да се здружуваме со другите
 • Како ефикасно да се справиме со работата
 • Подобрување на бизнисот преку комуникација
 • Формули за деловен успех
 • Модел на административно знаење-како

Курсеви за студиска технологија:

 • Основен прирачник за студии
 • Студиски вештини за живот
 • Учење како да учите
 • Како да користите речник
 • Граматика и комуникација

Административна технологија Хабард РАБОТНИЦИ:

 • Афинитет, реалност и комуникација
 • Цветаат и просперираат
 • Како да се изгради продуктивен тим
 • Како да ја направите вашата стратегија реалност
 • Како да напредувате во секоја економија
 • Зголемување на вашата способност за ефективно работење
 • Природен закон за личен успех

Белешка: Материјалите мора да се купат одделно за секој студент. Членот мора да се погрижи секој вработен да има свои материјали за секој курс или работилница на која се запишани. Контактирајте WISE за детали за барањата за работа во рамките на Центарот за обука на вработените.

КОРПОРАТНА ЧЛЕНОВИ - ОБУКА ЗА ОБУУВАЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ

Корпоративните членови се овластени да управуваат во рамките на програмата за обука на вработените и може доставете ги сите горенаведени курсеви за членство во компанијата, плус дополнителен 15 Хабард Административен Технолошки курсеви и дополнителни работилници за 16, на неограничен број на вработени.

Дополнителни курсеви за административна технологија Хабард:

 • Управување со статистика

 • Како да ја зголемите ефикасноста во вашата компанија

 • Етика за деловен опстанок

 • Како да се постигне ефективно учење

 • Како да се оцени и предвиди човековото однесување

 • Како да ги зголемите профитите преку правилно финансиско планирање

 • Како да напишете ефективна политика на компанијата

 • Како да ја проширите вашата компанија со правење на планирање на реалност

 • Како да ги направите работите

 • Извршни основи

 • Ефективно лидерство

 • Маркетинг

 • Истражувања

 • Односи со јавност

 • Основна организација

Дополнителна административна технологија Хабард РАБОТНИЦИ:

 • Како да ги постигнете вашите цели - вовед

 • Постигнете ги своите цели користејќи - политика

 • Постигнете ги своите цели користејќи - планови

 • Постигнете ги своите цели користејќи - програми и проекти

 • Постигнете ги своите цели користејќи - Идеални сцени

 • Постигнете ги своите цели користејќи - Статистика

 • Постигнете ги своите цели користејќи - вредни финални производи

 • Суштински прашања за маркетинг: Под претпоставка за гледиште

 • Како успешно да организирате нешто

 • Организација погрешно разбрана - Како да се спречи проблемот при работа

 • Професионален ПР - вовед во односите со јавноста

 • Професионална ПР - Исчезна состојка

 • Професионална ПР - олеснување на човечките односи

 • Професионален ПР - Како да ја достигнете вашата јавност

 • Професионален ПР - Предизвикува ПР

 • Професионален ПР - градење добра волја

Белешка: Материјалите мора да се купат одделно за секој студент. Членот мора да се погрижи секој вработен да има свој материјали за секој курс или работилница на која се запишуваат. Контактирајте WISE за детали за барањата за работа на внатрешен центар за обука на вашите вработени.

Ниво на членство:

ОПШТИ ЧЛЕНОВИ

Годишно план за плаќање: $ 500/ година

Месечно план за плаќање: $ 50

За сопственици на деловни активности со
Вработени 1 до 5

Овластување за користење на
Хабард Административна технологија
во вашата компанија или бизнис
Планер за просперитет ™ at www.ProsperityPlanner.net
Вклучува страници на 100 од алатки за управување, референци
и
Списоци за просперитет

Интернет и тврда копија на барање
2 годишно

Попусти и пристап до www.MAKH.org
Интернет моделот на административни знаења-како платформа
ВИСЕ попуст на членови на материјали
Купени од www.HubbardCollege.Прес

10% попуст

Услуги за упатување политика
ВИСЕО онлајн директориум at www.wise.directory
просперитет Списание на Интернет at www.Prosperity.net
ПОСЕТИ ПИН за членство, просперитет билтенот
и Хабард Админ Технички цитати на неделата
Административна технологија Хабард брошури

12 БЕСПЛАТНИ брошури годишно

Попусти на Конвенцијата на WISE

10% попуст

Услуги за решавање спорови на Комитетот за повелби -
за етика и правда помош (контактирајте го Повелбата комитет за цени)
Услуги на комитет за повелби - помош со
Модел на спроведување на програмата Know-How за администраторот

Листа за проверка на деловно проширување

Модел на Admin Know-HowWorkbook
и сертификација по завршувањето на програмата

Услуги за овластување за издавање на WISE

Овластување за доставување Хабард Административен
технологија работилници во куќа на вработените

Не се вклучени

Овластување за доставување Хабард Административен
технологија Курсеви во куќа на вработените

Не се вклучени

Има право да аплицира за лиценца за испорака
Административна технологија Хабард на клиенти

Не се вклучени

Членови на компанијата

Годишно план за плаќање: $ 1500/ година

Месечно план за плаќање: $ 150

За сопственици на деловни активности со
Вработени 6 до 20

Овластување за користење на
Хабард Административна технологија
во вашата компанија или бизнис
Планер за просперитет ™ at www.ProsperityPlanner.net
Вклучува страници на 100 од алатки за управување, референци
и
Списоци за просперитет

Интернет и тврда копија на барање
2 годишно за персонал до 3

Попусти и пристап до www.MAKH.org
Интернет моделот на административни знаења-како платформа
ВИСЕ попуст на членови на материјали
Купени од www.HubbardCollege.Прес

10% попуст

Услуги за упатување политика
ВИСЕО онлајн директориум at www.wise.directory
Просперитет® Списание на Интернет at www.Prosperity.net
ПОСЕТИ ПИН за членство, просперитет билтенот
и Хабард Админ Технички цитати на неделата
Административна технологија Хабард брошури

18 БЕСПЛАТНИ брошури годишно

Попусти на Конвенцијата на WISE

15% попуст

Услуги за решавање спорови на Комитетот за повелби -
за етика и правда помош (контактирајте го Повелбата комитет за цени)
Услуги на комитет за повелби - помош со
Модел на спроведување на програмата Know-How за администраторот
Листа за проверка на деловно проширување
Модел на Admin Know-HowWorkbook
и сертификација по завршувањето на програмата
Услуги за овластување за издавање на WISE
Овластување за доставување Хабард Административен
технологија работилници во куќа на вработените

Вклучува овластување за испорака на работилници во куќата 7 за вработените во 20

Овластување за доставување Хабард Административен
технологија Курсеви во куќа на вработените

Вклучува курсеви 12 за најмногу вработени во 20

Има право да аплицира за лиценца за испорака
Административна технологија Хабард на клиенти
КОРПОРАТНА ЧЛЕНОВИ

Годишно план за плаќање: $ 6000/ година

Месечно план за плаќање: $ 600

За сопственици на деловни активности со
21 или повеќе вработени

За сопственици на деловни активности со 21 или повеќе вработени
Овластување за користење на Хабард Административна технологија

во вашата компанија или бизнис

Планер за просперитет ™ at www.ProsperityPlanner.net

Вклучува страници на 100 од алатки за управување, референци и Списоци за просперитет

Интернет и тврда копија на барање
2 годишно за персонал до 9

Попусти и пристап до www.MAKH.org

Интернет моделот на административни знаења-како платформа

ВИСЕ попуст на членови на материјали

Купени од www.HubbardCollege.Прес

10% попуст

Услуги за упатување политика at поддршка@wise.org
ВИСЕО онлајн директориум at www.wise.directory
просперитет Списание на Интернет at www.Prosperity.net

ПОСЕТИ ПИН за членство, просперитет билтенот и Хабард Админ Технички цитати на неделата Цитати на неделата

Административна технологија Хабард брошури

24 БЕСПЛАТНИ брошури годишно

Попусти на Конвенцијата на WISE

20% попуст

Услуги за решавање спорови на Комитетот за повелби -

за етика и правда помош (контактирајте го Повелбата комитет за цени)

Услуги на комитет за повелби -

помош со Модел на спроведување на програмата Know-How за администраторот

Листа за проверка на деловно проширување
Модел на Admin Know-HowWorkbook

и сертификација по завршувањето на програмата

Услуги за овластување за издавање на WISE
Овластување за доставување Хабард Административен технологија работилници во куќа на вработените

Вклучува овластување за испорака на сите работилници 23 за дома со неограничен број на вработени
(Види подолу)

Овластување за доставување Хабард Административен технологија Курсеви во куќа на вработените

Ги вклучува сите курсеви 27 за неограничен број на вработени
(Види подолу)

Има право да аплицира за лиценца за испорака Административна технологија Хабард на клиенти
Бенефиции
Индивидуална членка

Годишно план за плаќање: $ 195/ година

Месечно план за плаќање:
Планот за плаќање не е достапен

Само за поединци
Не за сопственици на деловни активности

Овластување за користење на Хабард Административна технологија

во вашата компанија или бизнис

Планер за просперитет ™ at www.ProsperityPlanner.net

Вклучува страници на 100 од алатки за управување, референци и Списоци за просперитет

Само преку Интернет

Попусти и пристап до www.MAKH.org

Интернет моделот на административни знаења-како платформа

ВИСЕ попуст на членови на материјали

Купени од www.HubbardCollege.Прес

Услуги за упатување политика
ВИСЕО онлајн директориум at www.wise.directory
просперитет Списание на Интернет at www.Prosperity.net

ПОСЕТИ ПИН за членство, просперитет билтенот и Хабард Админ Технички цитати на неделата Цитати на неделата

Административна технологија Хабард брошури

6 БЕСПЛАТНИ брошури годишно

Попусти на Конвенцијата на WISE

5% попуст

Услуги за решавање спорови на Комитетот за повелби -

за етика и правда помош (контактирајте го Повелбата комитет за цени)

Услуги на комитет за повелби -

помош со Модел на спроведување на програмата Know-How за администраторот

Не се вклучени

Листа за проверка на деловно проширување

Не се вклучени

Модел на Admin Know-HowWorkbook

и сертификација по завршувањето на програмата

Не се вклучени

Услуги за овластување за издавање на WISE

Не се вклучени

Овластување за доставување Хабард Административен технологија работилници во куќа на вработените

Не се вклучени

Овластување за доставување Хабард Административен технологија Курсеви во куќа на вработените

Не се вклучени

Има право да аплицира за лиценца за испорака Административна технологија Хабард на клиенти

Не се вклучени

ЧЛЕНОВИ НА КОМПАНИЈА - ПРИДОБИВНИ ДОПОЛНИТЕЛИ ЗА ОБУКА НА ВРАБОТЕНИЕ

Членовите на компанијата се овластени да управуваат со домашна програма за обука на вработените и можат да ги испорачаат следните курсеви за административна технологија 7 Хабард, плус 5 курсеви во студиска технологија и работилници 7, до вработени во 20.

ХУБАРД Административна технологија КУРСИ:

 • Личен интегритет
 • Подеми и падови во животот
 • Како да се здружуваме со другите
 • Како ефикасно да се справиме со работата
 • Подобрување на бизнисот преку комуникација
 • Формули за деловен успех
 • Модел на административно знаење-како

Курсеви за студиска технологија:

 • Основен прирачник за студии
 • Студиски вештини за живот
 • Учење како да учите
 • Како да користите речник
 • Граматика и комуникација

Административна технологија Хабард РАБОТНИЦИ:

 • Афинитет, реалност и комуникација
 • Цветаат и просперираат
 • Како да се изгради продуктивен тим
 • Како да ја направите вашата стратегија реалност
 • Како да напредувате во секоја економија
 • Зголемување на вашата способност за ефективно работење
 • Природен закон за личен успех

Белешка: Материјалите мора да се купат одделно за секој студент. Членот мора да се погрижи секој вработен да има свои материјали за секој курс или работилница на која се запишани. Контактирајте WISE за детали за барањата за работа во рамките на Центарот за обука на вработените.

КОРПОРАТНА ЧЛЕНОВИ - ОБУКА ЗА ОБУУВАЕ ЗА ВРАБОТУВАЕ

Корпоративните членови се овластени да управуваат во рамките на програмата за обука на вработените и може доставете ги сите горенаведени курсеви за членство во компанијата, плус дополнителен 15 Хабард Административен Технолошки курсеви и дополнителни работилници за 16, на неограничен број на вработени.

Дополнителни курсеви за административна технологија Хабард:

 • Управување со статистика

 • Како да ја зголемите ефикасноста во вашата компанија

 • Етика за деловен опстанок

 • Како да се постигне ефективно учење

 • Како да се оцени и предвиди човековото однесување

 • Како да ги зголемите профитите преку правилно финансиско планирање

 • Како да напишете ефективна политика на компанијата

 • Како да ја проширите вашата компанија со правење на планирање на реалност

 • Како да ги направите работите

 • Извршни основи

 • Ефективно лидерство

 • Маркетинг

 • Истражувања

 • Односи со јавност

 • Основна организација

Дополнителна административна технологија Хабард РАБОТНИЦИ:

 • Како да ги постигнете вашите цели - вовед

 • Постигнете ги своите цели користејќи - политика

 • Постигнете ги своите цели користејќи - планови

 • Постигнете ги своите цели користејќи - програми и проекти

 • Постигнете ги своите цели користејќи - Идеални сцени

 • Постигнете ги своите цели користејќи - Статистика

 • Постигнете ги своите цели користејќи - вредни финални производи

 • Суштински прашања за маркетинг: Под претпоставка за гледиште

 • Како успешно да организирате нешто

 • Организација погрешно разбрана - Како да се спречи проблемот при работа

 • Професионален ПР - вовед во односите со јавноста

 • Професионална ПР - Исчезна состојка

 • Професионална ПР - олеснување на човечките односи

 • Професионален ПР - Како да ја достигнете вашата јавност

 • Професионален ПР - Предизвикува ПР

 • Професионален ПР - градење добра волја

Белешка: Материјалите мора да се купат одделно за секој студент. Членот мора да се погрижи секој вработен да има свои материјали за секој курс или работилница на која се запишани. Контактирајте WISE за детали за барањата за работа во рамките на Центарот за обука на вработените.

Влијание низ целиот свет

Секоја недела добиваме вести од членови на WISE ширум светот, кои се меѓу водечките деловни професионалци во нивните заедници и индустрии - создавајќи наградувани бизниси и заработуваме признанија и рангови на списоците во индустријата, како што се „Најдобри компании за кои работат“, „Најбрзи растечки приватни компании“, „Брз 50“, „Врв во културата на компаниите“, „Најбрзо проширување на 10“ - и многу, многу повеќе.

Дали заработивте награда? Дознајте ги до кликнете тука.

Неограничена поддршка и надградби

Една од вашите придобивки од членството е бесплатна поддршка за членство, вклучувајќи ја и нашата служба за упатување политика каде можете да е-пошта до нас со прашања за тоа каде да ги најдете важечките препораки за предизвикот со кој може да се соочите тој ден. Нашиот стабилен податок е: секогаш постои одговор во политиката и ние ќе ви помогнеме да го пронајдете.

Исто така, со задоволство ќе се грижиме за сите придобивки од членството што ви се потребни за вашето членство.

  Сакам да ја користам административната технологија Хабард во мојот бизнис.

  Што да правам?

  Одговорот е јасен:

  Добијте овластување да ја користите административната технологија Хабард во вашата деловна активност со тоа што ќе бидете дел од светската растечка сила на истомисленици за деловни професионалци што ја користат технологијата на просперитет.

  Придружи се на членството за проширување на претпријатијата.

  Придружи се WISE.

  ОБИДЕТЕ СЕ ДОБИРАТЕ СО Просперитет®

  Ние објавуваме нови статии двапати месечно на нашите

  Интернет-страница на просперитетниот магазин.

  Пријавете се тука и придружете се на нашата листа на претплатници.

  Првите четири статии се бесплатни за секого.

  Како член, можете да пристапите до сите нив!

  Успешни приказни

  Во 2015 ја спроведовме програмата за модели на административни знаења-хау-ма (МАК) од WISE во нашата компанија. Веднаш го зголемивме производството, нашата испорака, нашиот квалитет на услугата и производот, нашиот професионализам, задоволството на нашите клиенти и нашата одржливост. Оттогаш, достигнувавме највисоко ниво на производство секоја година. WISE ни овозможи да изградиме подобра и подобра организација.

  Неодамна ги прегледавме нашите вработени и тие рекоа: „Тука учам нови работи, еволуирав и станав посигурна во себе. Ова е солидна компанија со добра организација и пријатни колеги “.

  Од спроведувањето на МАК, секоја година добивме официјални награди за добро финансирање, награди за експанзија и занаетчии од годината.

  Мојата сопруга и јас бевме во можност да бидеме подалеку од компанијата подолги периоди минатата година, но компанијата сепак оствари најголем пораст на прометот и солвентноста минатата година. Исто така, успеавме да ги зголемиме нашите заложби за филантропија дури и повеќе од кога било досега, како резултат на зголемената солвентност.

  Водењето бизнис е позабавно бидејќи се организира поголема организација и се случува експанзија.

  - Дејвид Фрикман, ДМ ТАК Стокхолм

  „Водењето бизнис со персоналот и клиентите понекогаш може да ве натера да се чувствувате заглавени, уморни и фрустрирани. Сепак, откако ги ставивме основите на технологијата за администрација Хабард во нашата компанија, станавме многу попросперитетни со многу помалку напор и скоро без вознемиреност. Ова ни овозможува да се фокусираме на давање одлична услуга на нашите клиенти и да работиме кон остварување на целта на нашиот бизнис. Во крајна линија е дека моделот на администраторот знае како програмата ја прави грижата од бизнисот и ја прави како забавни и возбудливи како што беше првиот ден што го отворивме “.

  - Johnон Несбит, извршен директор на Фабриката за клиенти

  „Моделот на алатки за управување со знаење-администрација им овозможува на луѓето да имаат точна програма да управуваат со сè, од таблата за статистика и орган, до услови и административни скали.

  „Ние ја користевме оваа алатка многу успешно во нашата сопствена компанија и до степенот што ја имплементиравме Моделот на Админ-Ноу-Како програма, експоненцијално растевме. Доказите се во статистиката. Имаме проширено повеќе од 30X и само што започнавме! “

  - Рафит Пендери, основач на Студио98

  Го започнавме бизнисот со недвижнини во 2004 со само двајца партнери.

  Сега ние сме тим на 13 и ги проширивме нашите високо специјализирани канцеларии за производство во локален обележје со висок пораст. Продолживме да се шириме и сега се добро познати во нашиот град и редовно добивме награди и признанија за нашата работа - три добро познати списанија во индустријата само неодамна секој ни додели награда како „најдобра во индустријата“.

  Нашите приходи лани беа највисоки во историјата и годинава се на добар пат да го победиме и тоа. Оваа програма е дел од нашето проширување.

  - Франц Спилер, Спилер и Вирбергер Имобилиен

  Во 1985 ја основав мојата практика започнувајќи само со мојата сопруга и јас. Денес имаме 52 луѓе кои работат со нас - и продолжуваат со постојано проширување и градиме уште повеќе простории за да преземеме дополнителни техничари.

  Технологијата ни помогна да спроведеме широки промотивни кампањи во нашата заедница, кои привлекоа голем број на нови клиенти, а ние сега сме доста познати низ целиот град.

  Сега работиме на купување на неколку други практики и ќе ги формираме во мрежа со висококвалитетни услуги што се испорачуваат низ целиот град.

  Придобивките од WISE ми помогнаа значително да го подобрам квалитетот на администрацијата во нашата пракса и да формирам тим на директори кои точно знаат што да прават, што е успешно, а што не.

  - д-р Томас Радер

  Ние ги искористивме придобивките од WISE за да ја зголемиме нашата единствена компанија „сопруга и жена“ до сега четири компании - сите тие растат и успешни. Порано правевме многу доцни ноќи, многу заостанати активности, многу справување и не доволно пари за да ги платиме сметките. Сега ги елиминиравме заостанатите активности, целокупното производство е актуелно, а статистиката се зголемува со целосна финансиска контрола. Згора на тоа, ние сега патуваме низ светот околу половина година и редовно учествуваме во повеќе волонтерски активности за нашата заедница и нашата црква.

  Да се ​​работи без оваа технологија би било како да одите слепи во пустина. Благодарение на ВИСЕ, „работата“ сега е забавна и наградува.

  - МХ

  Јас го започнав мојот бизнис од нула во 2010. Користејќи ги придобивките од моето членство WISE, јас бев во можност да работам на патот кон непостоење со правилна примена на технологијата. Со користење на организациониот одбор и управување со статистиката, јас бев во можност да донесам правилни одлуки и да ги пронајдам успешните активности за мојот бизнис.

  Со сите овие алатки и овие податоци што ја изградив мојата компанија од 1 до сега вработените во 9 и продолживме да се шириме - сега сме во долгорочен тренд на влијание.

  Ја користев целата оваа технологија за да најдам време да се проширам и да создадам друга нова компанија - Административната технологија Хабард ми помогна да го остварам сето тоа.

  - ЦГ