BINNI BNI

Anëtarësimi për të gjithë që përdorin
Hubbard
® Teknologjia administrative
në biznesin e sotëm

Mësoni Më Tepër

Pyetjet e bëra më shpesh

Isfarë është WISE?

Themeluar në 1979, WISE është një shoqatë ndërkombëtare jo-fitimprurëse e anëtarësisë me seli në Los Angeles me zyra kontinentale dhe rajonale 13.

WISE bashkon sipërmarrësit me të njëjtën mendje, profesionistët krijues, pronarët e bizneseve, drejtuesit dhe drejtuesit nga çdo cep i çdo kontinenti në Tokë, të cilët të gjithë kanë të njëjtën gjë: ata përdorin teknologjinë administrative Hubbard në ndërmarrjet e tyre për të ndërtuar më mirë, më produktiv, etik dhe biznese me mendje për komunitetin - duke sjellë mençuri dhe prosperitet të vërtetë në industritë dhe rajonet e tyre.

Anëtarët e WISE operojnë sot në mbi shtete 131.

Cili është qëllimi i WISE?

Qëllimi i WISE është një civilizim etik, i sinqertë dhe i prosperuar.

Përmes punës sonë, ne po kthehemi në biznes vlerat dhe standardet etike mbi të cilat u themelua ndërmarrja: ndershmëri, integritet, zejtari, shpërblime për produktivitet dhe angazhim për prosperitetin e të gjitha komuniteteve dhe kombeve.

Cilat janë qëllimet e WISE?

WISE u formua me qëllimet e mëposhtme të korporatave:

"Të bashkohen të gjitha organizatat e çfarëdo lloji që përdorin parimet administrative të L. Ron Hubbard për qëllime komerciale dhe përmirësimi."

"Të autorizohet përdorimi i materialeve të mbrojtura nga të drejtat e autorit në mënyrë që ata të mos ndryshohen, korruptohen ose bëhen të papërdorshëm."

Doesfarë bën WISE?

WISE shpërndan veprat administrative të autorit dhe filozofit të njohur L. Ron Hubbard për përdorim në përpjekjet organizative, profesionale dhe private.

Produkt i më shumë se tre dekadave të kërkimit, pilotimit dhe kodifikimit, ky organ i njohurive është sistemi më i gjithanshëm i menaxhimit në botë dhe përfaqëson teknologjinë e parë të vërtetë të menaxhimit.

Pse duhet të jem anëtar i WISE - dhe cilat janë përfitimet e mia?

La përfitimi numër një anëtarësimi i WISE është se ju siguron autorizimin për të përdorur teknologjinë administrative Hubbard në biznesin ose ndërmarrjen tuaj.

Ky është përfitimi juaj më i vlefshëm nga të gjithë.

Duke pasur parasysh fuqinë dhe efektivitetin e dëshmuar të teknologjisë administrative kur aplikohet në mënyrë standarde - është një shkëmbim në bollëk.

A ka përfitime të tjera?

Sigurisht! Përfitimet e tjera përfshijnë:

Duke qenë pjesë e një force në rritje në mbarë botën, profesionistë të biznesit me mendje, duke sjellë rend, rritje të etikës dhe produktivitetit në botë.

Anëtarësimi në WISE gjithashtu ju siguron Modelin e Njohurisë së Administratorit program, së bashku me listat kontrolluese, broshurat dhe mjetet e menaxhimit për t'ju ndihmuar në vendosjen e Teknologjisë Administrative Hubbard për të punuar në kompaninë ose profesionin tuaj.

Po burimet dhe mjetet në internet?

Ka shumë! Me anëtarësimin tuaj:

1) Ju merrni një abonim falas i pakufizuar te Revista Online Prosperity përfshirë artikuj dy herë në muaj në www.Prosperity.net

2) Ju merrni qasje falas të pakufizuar në platformën online BattlePlanner në www.ProsperityPlanner.net për t'ju ndihmuar të planifikoni dhe parashikoni ditën tuaj, javën tuaj dhe jetën tuaj. Përfshinë hyrjen në referencën e Mjeteve të Menaxhimit në internet, në mënyrë që të keni mundësi t'i qaseni referencave tuaja pa marrë parasysh se ku jeni.

3) Ju gjithashtu merrni sipas kërkesës versioni i kopjeve të Prosperity Planner - një planifikues për t'ju ndihmuar të planifikoni ditën tuaj, javën tuaj dhe jetën tuaj. Përfshini listat kontrolluese të përditshme dhe javore të prosperitetit, dhe një seksion referencë të Mjeteve të Menaxhimit të faqeve 100, të kompletuara me grafikët delikatë - perfekt për demonstrim dhe prezantimin e të tjerëve me teknologjinë. Mbajeni me vete kudo ku shkoni. Dorëzohet në derën tuaj dy herë në vit.

4) Ju merrni qasje falas 24 / 7 / 365 te Drejtoria Online WISE në https://wise.directory për t'u lidhur me anëtarësimin global WISE - dhe merrni të gjitha përfitimet tuaja të shkarkueshme - me qëllimin për t'ju ndihmuar të zgjeroni efektivitetin dhe ndikimin tuaj - dhe të bëni një ndryshim në këtë botë.

5) Si Anëtar i WISE, ju merrni përmbajtje dhe karakteristika ekskluzive kur të regjistroheni në Modelin e sistemit të menaxhimit në internet të Admin Know-How në www.MAKH.org

6) Ju merrni edhe më shumë zbritje të anëtarëve të WISE kur blini ose regjistroheni në ndonjë nga mjetet online të menaxhimit dixhital në dispozicion në www.MasterTech.com

"Nuk janë ëndrrat e njeriut që e dështojnë atë.
Isshtë mungesa e njohurive-si kërkohet
sjellë ato ëndrra në aktualitet ".

-L. Ron Hubbard

Nivelet e anëtarësimit:

Vjetore plani i pagesës:

Mujor plani i pagesës:

Anëtarësia individuale

/ vit

Plani i pagesës
Not Available

Anëtarësia e Përgjithshme

/ vit

/muaj

Anëtarësia e ndërmarrjes

/ vit

/muaj

Anëtarësia e Korporatave

/ vit

/muaj

P BRFITIMET E MEMBERSHIPIT

â € <

Për Individët Vetëm
Jo për pronarët e biznesit
Për pronarët e bizneseve me punonjës 1 deri 5 Për pronarët e bizneseve me punonjës 6 deri 20 Për pronarët e biznesit me 21 ose më shumë të punësuar
Autorizimi për të përdorur Hubbard Teknologjia administrative në kompaninë ose biznesin tuaj
Planifikuesi i prosperitetit ™ at www.ProsperityPlanner.net Përfshin faqe 100 të menaxhimit Tools, referenca dhe Listat e kontrollit të prosperitetit

Vetëm në internet

Kopjimi në internet dhe i vështirë në kërkesë
2 në vit

Kopjimi në internet dhe i vështirë në kërkesë
2 në vit për deri në stafin e 3

Kopjimi në internet dhe i vështirë në kërkesë
2 në vit për deri në stafin e 9

Zbritje & Qasje në www.MAKH.org Modeli në internet i Admin Know-How platformë
Shërbime për Referimin e Politikave
WISE Directory Online at www.wise.directory
mirëqenie Revista në internet at www.Prosperity.net
WISE Anëtarësimi Pin, mirëqenie gazetat dhe Hubard Admin Teknika e Kuetave të Javës
Teknologjia administrative Hubbard broshura

Broshura 6 FALAS në vit

Broshura 12 FALAS në vit

Broshura 18 FALAS në vit

Broshura 24 FALAS në vit

Zbritjet e Konventës WISE

5% zbritje

10% zbritje

15% zbritje

20% zbritje

Shërbimet për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve të Komitetit të Kartës - për etikën dhe ndihmën në drejtësi (kontaktoni Komitetin e Kartës për tarifat)
Shërbimet e Komitetit të Kartës - ndihmë me Modeli i zbatimit të Programit të Njohurisë me Admin

Nuk është Përfshirë

Listat kontrolluese të zgjerimit të biznesit

Nuk është Përfshirë

Modeli i Admin Know-HowWorkbook dhe çertifikim pas përfundimit të programit

Nuk është Përfshirë

Shërbimet e autorizimit të çështjes WISE

Nuk është Përfshirë

WISE Uljet e Anëtarëve në Materiale Blerë nga www.HubbardCollegePress.org

Nuk është Përfshirë

10% zbritje

10% zbritje

10% zbritje

Autorizimi për dorëzim Hubbard Administrativ Teknologji punëtori në shtëpi për punonjësit

Nuk është Përfshirë

Nuk është Përfshirë

Përfshinë autorizimin për të ofruar punëtori në shtëpi 7 për deri në punonjësit 20
(Shikoni më poshtë)

Përfshinë autorizimin për të ofruar të gjitha punëtoritë në shtëpi 23 për një numër të pakufizuar të punonjësve
(Shikoni më poshtë)

Autorizimi për dorëzim Hubbard Administrativ Teknologji kurse në shtëpi për punonjësit

Nuk është Përfshirë

Nuk është Përfshirë

Përfshinë kurse 12 për të punësuarit deri në 20
(Shikoni më poshtë)

Përfshinë të gjitha kurset 27 për një numër të pakufizuar të të punësuarve
(Shikoni më poshtë)

Kualifikohen të aplikojnë për licencë për të dhënë Hubbard Technology Technology për klientët

Nuk është Përfshirë

Nuk është Përfshirë

Pagesë shtesë

PJESA E KOMPANIS - - P BRFITIMET E TRAJNIMIT TP PUNSIMIT T EM PUNSIS

Anëtarët e Kompanisë janë të autorizuar të përdorin një program trainimi brenda shtëpisë për punonjësit dhe mund të ofrojnë kurset e mëposhtme të teknologjisë administrative 7 Hubbard, plus kurse 5 në Teknologjinë e Studimit dhe punëtoritë 7, deri në punonjësit 20.

KOLEGJET E Teknologjisë Administrative Hubbard:

 • Integriteti personal
 • Ulje dhe ngritje në jetë
 • Si të bashkohemi me të tjerët
 • Si të trajtojmë në mënyrë efektive punën
 • Përmirësimi i biznesit përmes komunikimit
 • Formulat e suksesit në biznes
 • Modeli i Njohurisë së Administratorit

KUSHTET E Teknologjisë së Studimit:

 • Manuali i Studimit Themelor
 • Shkathtësitë e studimit për jetën
 • Mësoni si të mësoni
 • Si të përdorni një fjalor
 • Gramatika dhe komunikimi

Teknologjia administrative Hubbard WORKSHOPS:

 • Afiniteti, Realiteti dhe Komunikimi
 • Lulëzuar dhe Prosper
 • Si të krijoni një ekip prodhues
 • Si ta bëni strategjinë tuaj një realitet
 • Si të lulëzoni në çdo ekonomi
 • Rritja e aftësisë suaj për të punuar në mënyrë efektive
 • Ligji natyror i suksesit personal

Shënim: Materialet duhet të blihen veçmas për secilin student. Anëtari duhet të sigurojë që secili punonjës të ketë materialet e veta për secilën kurs ose punëtori ku janë regjistruar. Kontaktoni WISE për detaje në lidhje me kërkesat për funksionimin e një Qendre Trajnimi brenda për punonjësit tuaj.

ANEMTARIA KORPORATA - P BRFITIMET E TRAJNIMIT T EM PUNSUARAVE TP PUNSUARIT

Anëtarët e korporatës janë të autorizuar të zbatojnë një program trajnimi brenda për punonjësit dhe mund jepni të gjitha kurset e mësipërme të Anëtarësimit të Kompanisë, plus një 15 shtesë Hubbard Administrativ Kurse teknologjie dhe një punëtori shtesë 16, për një numër të pakufizuar të punonjësve.

GJYKATAT shtesë të teknologjisë administrative Hubbard:

 • Menaxhimi sipas statistikave

 • Si të rritet efikasiteti në kompaninë tuaj

 • Etika për mbijetesën e biznesit

 • Si të arrihet mësimi efektiv

 • Si të vlerësohet dhe parashikohet sjellja njerëzore

 • Si të rriten fitimet përmes planifikimit të duhur financiar

 • Si të shkruani politikën efektive të kompanisë

 • Si ta zgjeroni kompaninë tuaj duke bërë planifikimin e një aktualiteti

 • Si t’i bëni gjërat

 • Bazat Ekzekutive

 • Udhëheqja efektive

 • Marketing

 • Sondazhet

 • Marrëdhëniet me publikun

 • Organizata Themelore

WORKSHOPS shtesë të teknologjisë administrative Hubbard:

 • Si të arrini qëllimet tuaja - një hyrje

 • Arritni qëllimet tuaja duke përdorur - politikën

 • Arritni qëllimet tuaja duke përdorur - planet

 • Arritni qëllimet tuaja duke përdorur - programet dhe projektet

 • Arritni qëllimet tuaja duke përdorur - Skena Ideale

 • Arritni qëllimet tuaja duke përdorur - Statistikat

 • Arritni qëllimet tuaja duke përdorur - produkte përfundimtare të vlefshme

 • Thelbësitë e marketingut: Pamje e pikëpamjes

 • Si të organizojmë me sukses çdo gjë

 • Keqkuptimet e organizatës - Si të parandalojmë problemet në punë

 • PR profesionale - një hyrje në marrëdhëniet me publikun

 • PR profesionale - Përbërësi që mungon

 • PR profesionale - Lehtësimi i marrëdhënieve njerëzore

 • PR profesionale - Si të arrini publikun tuaj

 • PR profesionale - duke shkaktuar PR

 • PR profesionale - Ndërtimi i vullnetit të mirë

Shënim: Materialet duhet të blihen veçmas për secilin student. Anëtari duhet të sigurojë që secili punonjës të ketë të vetin materiale për secilën kurs ose punëtori në të cilën regjistrohen. Kontaktoni WISE për detaje në lidhje me kërkesat për operimin e një Qendra e Trajnimit në shtëpi për punonjësit tuaj.

Nivelet e anëtarësimit:

ANEMTARIA E PRGJITHSHME

Vjetore plani i pagesës: $ 500/ vit

Mujor plani i pagesës: $ 50â € <

Për pronarët e biznesit me
1 tek 5 punonjës

Autorizimi për të përdorur
Hubbard Teknologjia administrative
në kompaninë ose biznesin tuaj
Planifikuesi i prosperitetit ™ at www.ProsperityPlanner.net
Përfshin faqe 100 të menaxhimit Tools, referencat
dhe
Listat e kontrollit të prosperitetit

Kopjimi në internet dhe i vështirë në kërkesë
2 në vit

Zbritje & Qasje në www.MAKH.org
Modeli në internet i Admin Know-How platformë
WISE Uljet e Anëtarëve në Materiale
Blerë nga www.HubbardCollege.Press

10% zbritje

Shërbime për Referimin e Politikave
WISE Directory Online at www.wise.directory
mirëqenie Revista në internet at www.Prosperity.net
WISE Anëtarësimi Pin, mirëqenie gazetat
dhe Hubard Admin Teknika e Kuetave të Javës
Teknologjia administrative Hubbard broshura

Broshura 12 FALAS në vit

Zbritjet e Konventës WISE

10% zbritje

Shërbimet për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve të Komitetit të Kartës -
për etikën dhe ndihmën në drejtësi (kontaktoni Komitetin e Kartës për tarifat)
Shërbimet e Komitetit të Kartës - ndihmë me
Modeli i zbatimit të Programit të Njohurisë me Admin

Listat kontrolluese të zgjerimit të biznesit

Modeli i Admin Know-HowWorkbook
dhe çertifikim pas përfundimit të programit

Shërbimet e autorizimit të çështjes WISE

Autorizimi për dorëzim Hubbard Administrativ
Teknologji punëtori në shtëpi për punonjësit

Nuk është Përfshirë

Autorizimi për dorëzim Hubbard Administrativ
Teknologji kurse në shtëpi për punonjësit

Nuk është Përfshirë

Kualifikohen të aplikojnë për licencë për të dhënë
Hubbard Technology Technology për klientët

Nuk është Përfshirë

AN MTARIA E KOMPANIS

Vjetore plani i pagesës: $ 1500/ vit

Mujor plani i pagesës: $ 150â € <

Për pronarët e biznesit me
6 tek 20 punonjës

â € <

Autorizimi për të përdorur
Hubbard Teknologjia administrative
në kompaninë ose biznesin tuaj
Planifikuesi i prosperitetit ™ at www.ProsperityPlanner.net
Përfshin faqe 100 të menaxhimit Tools, referencat
dhe
Listat e kontrollit të prosperitetit

Kopjimi në internet dhe i vështirë në kërkesë
2 në vit për deri në stafin e 3

Zbritje & Qasje në www.MAKH.org
Modeli në internet i Admin Know-How platformë
WISE Uljet e Anëtarëve në Materiale
Blerë nga www.HubbardCollege.Press

10% zbritje

Shërbime për Referimin e Politikave
WISE Directory Online at www.wise.directory
Prosperity® Revista në internet at www.Prosperity.net
WISE Anëtarësimi Pin, mirëqenie gazetat
dhe Hubard Admin Teknika e Kuetave të Javës
Teknologjia administrative Hubbard broshura

Broshura 18 FALAS në vit

Zbritjet e Konventës WISE

15% zbritje

Shërbimet për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve të Komitetit të Kartës -
për etikën dhe ndihmën në drejtësi (kontaktoni Komitetin e Kartës për tarifat)
Shërbimet e Komitetit të Kartës - ndihmë me
Modeli i zbatimit të Programit të Njohurisë me Admin
Listat kontrolluese të zgjerimit të biznesit
Modeli i Admin Know-HowWorkbook
dhe çertifikim pas përfundimit të programit
Shërbimet e autorizimit të çështjes WISE
Autorizimi për dorëzim Hubbard Administrativ
Teknologji punëtori në shtëpi për punonjësit

Përfshinë autorizimin për të ofruar punëtori në shtëpi 7 për deri në punonjësit 20

Autorizimi për dorëzim Hubbard Administrativ
Teknologji kurse në shtëpi për punonjësit

Përfshinë kurse 12 për të punësuarit deri në 20

Kualifikohen të aplikojnë për licencë për të dhënë
Hubbard Technology Technology për klientët
PEMRBASHKT KORPORATA

Vjetore plani i pagesës: $ 6000/ vit

Mujor plani i pagesës: $ 600â € <

Për pronarët e biznesit me
21 ose më shumë të punësuar

â € <

Për pronarët e biznesit me 21 ose më shumë të punësuar
Autorizimi për të përdorur Hubbard Teknologjia administrative

në kompaninë ose biznesin tuaj

Planifikuesi i prosperitetit ™ at www.ProsperityPlanner.net

Përfshin faqe 100 të menaxhimit Tools, referenca dhe Listat e kontrollit të prosperitetit

Kopjimi në internet dhe i vështirë në kërkesë
2 në vit për deri në stafin e 9

Zbritje & Qasje në www.MAKH.org

Modeli në internet i Admin Know-How platformë

WISE Uljet e Anëtarëve në Materiale

Blerë nga www.HubbardCollege.Press

10% zbritje

Shërbime për Referimin e Politikave at support@wise.org
WISE Directory Online at www.wise.directory
mirëqenie Revista në internet at www.Prosperity.net

WISE Anëtarësimi Pin, mirëqenie gazetat dhe Hubard Admin Teknika e Kuetave të Javës Kuotat e Javës

Teknologjia administrative Hubbard broshura

Broshura 24 FALAS në vit

Zbritjet e Konventës WISE

20% zbritje

Shërbimet për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve të Komitetit të Kartës -

për etikën dhe ndihmën në drejtësi (kontaktoni Komitetin e Kartës për tarifat)

Shërbimet e Komitetit të Kartës -

ndihmë me Modeli i zbatimit të Programit të Njohurisë me Admin

Listat kontrolluese të zgjerimit të biznesit
Modeli i Admin Know-HowWorkbook

dhe çertifikim pas përfundimit të programit

Shërbimet e autorizimit të çështjes WISE
Autorizimi për dorëzim Hubbard Administrativ Teknologji punëtori në shtëpi për punonjësit

Përfshinë autorizimin për të ofruar të gjitha punëtoritë në shtëpi 23 për një numër të pakufizuar të punonjësve
(Shikoni më poshtë)

Autorizimi për dorëzim Hubbard Administrativ Teknologji kurse në shtëpi për punonjësit

Përfshinë të gjitha kurset 27 për një numër të pakufizuar të të punësuarve
(Shikoni më poshtë)

Kualifikohen të aplikojnë për licencë për të dhënë Hubbard Technology Technology për klientët
Pagesë shtesë
AN MSIA INDIVIDUALE

Vjetore plani i pagesës: $ 195/ vit

Mujor plani i pagesës:
Plani i Pagesës nuk disponohet

Për Individët Vetëm
Jo për pronarët e biznesit

Autorizimi për të përdorur Hubbard Teknologjia administrative

në kompaninë ose biznesin tuaj

Planifikuesi i prosperitetit ™ at www.ProsperityPlanner.net

Përfshin faqe 100 të menaxhimit Tools, referenca dhe Listat e kontrollit të prosperitetit

Vetëm në internet

Zbritje & Qasje në www.MAKH.org

Modeli në internet i Admin Know-How platformë

WISE Uljet e Anëtarëve në Materiale

Blerë nga www.HubbardCollege.Press

Shërbime për Referimin e Politikave
WISE Directory Online at www.wise.directory
mirëqenie Revista në internet at www.Prosperity.net

WISE Anëtarësimi Pin, mirëqenie gazetat dhe Hubard Admin Teknika e Kuetave të Javës Kuotat e Javës

Teknologjia administrative Hubbard broshura

Broshura 6 FALAS në vit

Zbritjet e Konventës WISE

5% zbritje

Shërbimet për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve të Komitetit të Kartës -

për etikën dhe ndihmën në drejtësi (kontaktoni Komitetin e Kartës për tarifat)

Shërbimet e Komitetit të Kartës -

ndihmë me Modeli i zbatimit të Programit të Njohurisë me Admin

Nuk është Përfshirë

Listat kontrolluese të zgjerimit të biznesit

Nuk është Përfshirë

Modeli i Admin Know-HowWorkbook

dhe çertifikim pas përfundimit të programit

Nuk është Përfshirë

Shërbimet e autorizimit të çështjes WISE

Nuk është Përfshirë

Autorizimi për dorëzim Hubbard Administrativ Teknologji punëtori në shtëpi për punonjësit

Nuk është Përfshirë

Autorizimi për dorëzim Hubbard Administrativ Teknologji kurse në shtëpi për punonjësit

Nuk është Përfshirë

Kualifikohen të aplikojnë për licencë për të dhënë Hubbard Technology Technology për klientët

Nuk është Përfshirë

PJESA E KOMPANIS - - P BRFITIMET E TRAJNIMIT TP PUNSIMIT T EM PUNSIS

Anëtarët e Kompanisë janë të autorizuar të përdorin një program trainimi brenda shtëpisë për punonjësit dhe mund të ofrojnë kurset e mëposhtme të teknologjisë administrative 7 Hubbard, plus kurse 5 në Teknologjinë e Studimit dhe punëtoritë 7, deri në punonjësit 20.

KOLEGJET E Teknologjisë Administrative Hubbard:

 • Integriteti personal
 • Ulje dhe ngritje në jetë
 • Si të bashkohemi me të tjerët
 • Si të trajtojmë në mënyrë efektive punën
 • Përmirësimi i biznesit përmes komunikimit
 • Formulat e suksesit në biznes
 • Modeli i Njohurisë së Administratorit

KUSHTET E Teknologjisë së Studimit:

 • Manuali i Studimit Themelor
 • Shkathtësitë e studimit për jetën
 • Mësoni si të mësoni
 • Si të përdorni një fjalor
 • Gramatika dhe komunikimi

Teknologjia administrative Hubbard WORKSHOPS:

 • Afiniteti, Realiteti dhe Komunikimi
 • Lulëzuar dhe Prosper
 • Si të krijoni një ekip prodhues
 • Si ta bëni strategjinë tuaj një realitet
 • Si të lulëzoni në çdo ekonomi
 • Rritja e aftësisë suaj për të punuar në mënyrë efektive
 • Ligji natyror i suksesit personal

Shënim: Materialet duhet të blihen veçmas për secilin student. Anëtari duhet të sigurojë që secili punonjës të ketë materialet e veta për secilën kurs ose punëtori ku janë regjistruar. Kontaktoni WISE për detaje në lidhje me kërkesat për funksionimin e një Qendre Trajnimi brenda për punonjësit tuaj.

ANEMTARIA KORPORATA - P BRFITIMET E TRAJNIMIT T EM PUNSUARAVE TP PUNSUARIT

Anëtarët e korporatës janë të autorizuar të zbatojnë një program trajnimi brenda për punonjësit dhe mund jepni të gjitha kurset e mësipërme të Anëtarësimit të Kompanisë, plus një 15 shtesë Hubbard Administrativ Kurse teknologjie dhe një punëtori shtesë 16, për një numër të pakufizuar të punonjësve.

GJYKATAT shtesë të teknologjisë administrative Hubbard:

 • Menaxhimi sipas statistikave

 • Si të rritet efikasiteti në kompaninë tuaj

 • Etika për mbijetesën e biznesit

 • Si të arrihet mësimi efektiv

 • Si të vlerësohet dhe parashikohet sjellja njerëzore

 • Si të rriten fitimet përmes planifikimit të duhur financiar

 • Si të shkruani politikën efektive të kompanisë

 • Si ta zgjeroni kompaninë tuaj duke bërë planifikimin e një aktualiteti

 • Si t’i bëni gjërat

 • Bazat Ekzekutive

 • Udhëheqja efektive

 • Marketing

 • Sondazhet

 • Marrëdhëniet me publikun

 • Organizata Themelore

WORKSHOPS shtesë të teknologjisë administrative Hubbard:

 • Si të arrini qëllimet tuaja - një hyrje

 • Arritni qëllimet tuaja duke përdorur - politikën

 • Arritni qëllimet tuaja duke përdorur - planet

 • Arritni qëllimet tuaja duke përdorur - programet dhe projektet

 • Arritni qëllimet tuaja duke përdorur - Skena Ideale

 • Arritni qëllimet tuaja duke përdorur - Statistikat

 • Arritni qëllimet tuaja duke përdorur - produkte përfundimtare të vlefshme

 • Thelbësitë e marketingut: Pamje e pikëpamjes

 • Si të organizojmë me sukses çdo gjë

 • Keqkuptimet e organizatës - Si të parandalojmë problemet në punë

 • PR profesionale - një hyrje në marrëdhëniet me publikun

 • PR profesionale - Përbërësi që mungon

 • PR profesionale - Lehtësimi i marrëdhënieve njerëzore

 • PR profesionale - Si të arrini publikun tuaj

 • PR profesionale - duke shkaktuar PR

 • PR profesionale - Ndërtimi i vullnetit të mirë

Shënim: Materialet duhet të blihen veçmas për secilin student. Anëtari duhet të sigurojë që secili punonjës të ketë materialet e veta për secilën kurs ose punëtori ku janë regjistruar. Kontaktoni WISE për detaje në lidhje me kërkesat për funksionimin e një Qendre Trajnimi brenda për punonjësit tuaj.

Të bësh një ndikim në të gjithë globin

Ne marrim lajme çdo javë nga anëtarët e WISE në të gjithë botën, të cilët janë ndër profesionistët kryesorë të biznesit në komunitetet dhe industritë e tyre - krijimin e bizneseve që fitojnë çmime dhe fitojnë akordime dhe renditje në listat e industrisë si p.sh. "Kompanitë më të mira për të punuar", "Kompanitë private në rritje më të shpejtë", "Fast 50", "Top në kulturën e ndërmarrjeve", "Top 10 Zgjerimi më i shpejtë" - dhe shumë, shumë më tepër.

A fitove një çmim? Na tregoni nga klikuar këtu.

Mbështetje dhe Përditësime të Pafund

Një nga përfitimet tuaja të anëtarësimit është mbështetja falas për anëtarësim, përfshirë Shërbimin tonë për Referimin e Politikave, ku ju mund të email tek ne me pyetje se ku mund të gjeni referencat e aplikueshme për sfidën me të cilën mund të përballeni atë ditë. Të dhënat tona të qëndrueshme janë: gjithmonë ka një përgjigje në politikë, dhe ne do t'ju ndihmojmë ta gjeni atë.

Ne gjithashtu do të kujdesemi për çdo përfitim anëtarësie që ju nevojitet për anëtarësimin tuaj.

  Unë dua të përdor teknologjinë administrative Hubbard në biznesin tim.

  Çfarë të bëj?

  Përgjigja është e qartë:

  Merrni autorizim për të përdorur Teknologjinë Administrative Hubbard në biznesin tuaj duke u bërë pjesë e forcës në rritje në mbarë botën e profesionistëve të biznesit me mendje të njëjtë duke përdorur teknologjinë e prosperitetit.

  Bashkohuni në anëtarësimin për zgjerimin e ndërmarrjeve.

  Bashkohuni WISE.

  MBIJET N TO TOUCH ME PROSPERITY®

  Ne botojmë artikuj të rinj dy herë në muaj

  Uebfaqja Online e prosperitetit të Revistës.

  Regjistrohuni këtu dhe bashkohuni me listën tonë të pajtimtarëve.

  Katër nenet e para janë falas për të gjithë.

  Si anëtar ju mund të përdorni ata të gjithë!

  Storie te Suksesshme

  Në 2015 implementuam programin e Modelit të Admin Know-How (MAKH) nga WISE në kompaninë tonë. Menjëherë kemi rritur prodhimin, shpërndarjen tonë, cilësinë e shërbimit dhe produktit, profesionalizmin tonë, kënaqësinë e klientit tonë dhe qëndrueshmërinë tonë. Që nga ajo kohë ne kemi goditur nivelet më të larta të prodhimit çdo vit. WISE na ka mundësuar të ndërtojmë një organizim më të mirë dhe më të mirë.

  Kohët e fundit kemi anketuar punonjësit tanë dhe ata thanë: "Unë mësoj gjëra të reja këtu, kam evoluar dhe jam bërë më i sigurt në veten time. Kjo është një kompani solide me një organizim të mirë dhe kolegë të këndshëm. "

  Që nga implementimi i MAKH ne kemi marrë çmime zyrtare çdo vit për financa të mira, çmime për zgjerim dhe zejtarë të vitit.

  Unë dhe gruaja ime kemi qenë në gjendje të jemi larg nga ndërmarrja për periudha të zgjatura këtë vit të kaluar, por gjithsesi kompania bëri më të lartë në qarkullim dhe aftësinë paguese vitin e kaluar. Gjithashtu, ne kemi qenë në gjendje t'i rritim përpjekjet tona të filantropisë edhe më shumë se kurrë më parë, për shkak të aftësisë paguese në rritje.

  Drejtimi i biznesit ka qenë më argëtues pasi zhvillohet më shumë organizim dhe ndodh zgjerimi.

  - David Frykman, DM TAK Stokholm

  "Drejtimi i një biznesi me stafin dhe klientët ndonjëherë mund t'ju bëjë të ndjeheni të mashtruar, të lodhur dhe të irrituar. Sidoqoftë, që nga vendosja e bazave të teknologjisë së administrimit Hubbard në kompaninë tonë, ne kemi bërë shumë më të prosperuar me përpjekje shumë më pak dhe pothuajse pa u mërzitur. Kjo na lejon të përqëndrohemi në ofrimin e një shërbimi të shkëlqyeshëm për klientët tanë dhe të punojmë drejt arritjes së qëllimit të biznesit tonë. Në fund të fundit është se modeli i administratorit e di se si programi shqetëson nga biznesi dhe e bën atë si argëtues dhe aq tërheqës sa ishte dita e parë që hapëm. "

  - John Nesbit, CEO i Fabrika e Klientëve

  "Modeli i mjeteve të dijeve të administratorit i japin njerëzve një program të saktë për të menaxhuar gjithçka, nga Bordi i Statistikave dhe Organeve, deri te Kushtet dhe Shkallët e Administratorit.

  "Ne kemi përdorur këtë mjet me shumë sukses në kompaninë tonë dhe në atë shkallë që kemi implementuar programin e Modelit të Njohurive të Admin, ne jemi rritur në mënyrë eksponenciale. Provat janë në statistika. Ne kemi zgjeruar më shumë sesa 30X dhe sapo jemi duke filluar! "

  - Rafferty Pendery, Themeluese e Studio98

  Ne filluam biznesin tonë të pasurive të patundshme në 2004 me vetëm dy partnerë.

  Tani ne jemi një ekip i 13 dhe zgjeruam zyrat tona të specializuara të prodhimit në një pikë referimi lokale në rritje. Ne kemi vazhduar të zgjerohet dhe tani jemi të mirënjohur në qytetin tonë dhe rregullisht marrim çmime dhe njohje për punën tonë - tre revista të njohura të industrisë vetëm kohët e fundit secila na dha një çmim si "më i miri në industri".

  Të ardhurat tona vitin e kaluar ishin më të larta në histori dhe këtë vit është në rrugën e duhur për ta mposhtur atë. Ky program është pjesë e zgjerimit tonë.

  - Franz Speiler, Spieler & Seeberger Immobilien

  Në 1985 themelova praktikën time duke filluar vetëm me gruan dhe veten time. Sot kemi njerëz 52 që punojnë me ne - dhe vazhdojnë me zgjerim të vazhdueshëm dhe po ndërtojnë edhe më shumë hapësira për të marrë teknikë shtesë.

  Teknologjia na ka ndihmuar të implementojmë fushata të gjera promovuese në komunitetin tonë, të cilat kanë tërhequr një numër të madh klientësh të rinj, dhe ne tani jemi mjaft të njohur në të gjithë qytetin.

  Tani jemi duke punuar për të blerë disa praktika të tjera dhe do t'i formojmë ato në një rrjet me shërbime me cilësi të lartë që shpërndahen në të gjithë qytetin tonë.

  Përfitimet nga WISE më kanë ndihmuar në mënyrë të konsiderueshme për të përmirësuar cilësinë e administratës në praktikën tonë, dhe për të krijuar një ekip ekzekutivësh që dinë saktësisht se çfarë të bëjnë, çfarë është e suksesshme dhe çfarë jo.

  - Dr Thomas Röder

  Ne kemi përdorur përfitimet nga WISE për të rritur kompaninë tonë të vetme "burrë dhe grua" deri më tani katër kompani - të gjitha ato në rritje dhe të suksesshme. Kemi bërë shumë netët e vona, shumë prapambetje, shumë përballim dhe jo para të mjaftueshme për të paguar faturat. Tani kemi eleminuar prapambetjet, i gjithë prodhimi është aktual dhe statistikat po rriten me kontroll të plotë financiar. Për më tepër, ne tani udhëtojmë botën për rreth gjysmën e vitit, dhe rregullisht marrim pjesë në disa aktivitete vullnetare për komunitetin dhe kishën tonë.

  Të punosh pa këtë teknologji do të ishte si të ecësh i verbër në një shkretëtirë. Falë WISE "puna" tani është argëtuese dhe shpërblyese.

  - MH

  Fillova biznesin tim nga e para në 2010. Duke përdorur përfitimet e anëtarësimit tim WISE, unë kam qenë në gjendje të punoj rrugën time për të mos ekzistuar me aplikimin e saktë të teknologjisë. Duke përdorur bordin organizativ dhe menaxhimin statistikor, unë kam qenë në gjendje të marr vendime të duhura dhe të gjej veprimet e suksesshme për biznesin tim.

  Me të gjitha këto mjete dhe këto të dhëna unë kam ngritur kompaninë time nga 1 deri tani stafin 9 dhe ne kemi vazhduar të zgjerojmë - tani jemi në një prirje afatgjatë të Pasurisë.

  Unë e kam përdorur të gjithë këtë teknologji për të gjetur tani kohën për të zgjeruar dhe krijuar një kompani tjetër të re - Teknologjia administrative Hubbard administrative më ndihmoi të realizoja gjithë këtë.

  - CG