WISIN SINI

Keanggotaan pikeun sadayana anu nganggo
Hubbard
® Téhnologi Administratif
dina bisnis ayeuna

Diajar deui

Patarosan remen tanya

Naon WISE?

Diadegkeun dina 1979, WISE mangrupikeun asosiasi kaanggotaan internasional non-profit anu kantor pusatna di Los Angeles sareng kantor kontinental sareng 13.

WISE ngahijikeun para wirausaha anu mirip, ahli kreatif, pamilik usaha, eksekutif sareng pamimpin ti unggal juru unggal buana di Bumi anu sadayana gaduh hal anu sami: aranjeunna nganggo Hubbard Téhnologi Administrasi dina usaha maranéhna pikeun ngawangun anu langkung saé, langkung produktif, étis sareng usaha anu mikiran komunitas - mawa sanity sareng kamakmuran nyata ka industri sareng daérah na.

Anggota WISE beroperasi di langkung nagara 131 ayeuna.

Naon tujuanna WISE?

Tujuan tina WISE mangrupikeun peradaban anu étis, waras sareng sejahtera.

Ngaliwatan karya urang, urang balik deui kana nilai-nilai sareng standar étika dimana perusahaan didirikan: kajujuran, integritas, panrajangan, pahala pikeun produktivitas sareng komitmen kana kamakmuran sadayana komunitas sareng bangsa.

Naon kaperluan WISE?

WISE kabentuk kalayan tujuan perusahaan ieu:

"Pikeun ngahijikeun sadaya organisasi tina naon waé jenis anu ngagunakeun prinsip administrasi L. Ron Hubbard pikeun tujuan komérsial sareng pamutahiran."

"Pikeun otorisasi panggunaan bahan anu ciptana supados henteu tiasa dirobih, dikorup atanapi janten teu tiasa dianggo."

Naon anu di laksanakeun WISE?

WISE nyebarkeun karya administrasi panulis sareng filsuf terkenal L. Ron Hubbard pikeun diusahakeun usaha, profesional sareng swasta.

Produk leuwih ti tilu puluh taun panilitian, piloting sareng codification, awak ieu pangaweruh mangrupikeun sistem manajemén anu paling lengkep di dunya sareng ngagambarkeun téknologi manajemén anu leres.

Naha kuring kudu jadi anggota WISE - sareng naon mangpaat kuring?

nu benefit nomer hiji tina kaanggotaan WISE nya éta nyayogikeun anjeun otorisasina pikeun ngagunakeun Hubbard Technology Technology dina bisnis atanapi perusahaan.

Éta téh mangpaat pangpentingna anjeun sadaya.

Dibikeun kakawasaan sareng kabuktian efektifitas Teknologi Administrasi nalika diterapkeun sacara standar - éta mangrupikeun tukeur dina limpahan.

Naha aya mangpaat anu sanés?

Tangtosna! Kauntungan anu sanésna nyaéta:

Anu janten bagian tina kakuatan dunya-tumuwuh tina bisnis bisnis anu dipikiran siga sanés nambahan katurunan, étika sareng produktivitas ka dunya.

Kaanggotaan dina WISE ogé nyayogikeun ka anjeun Modél Admin Terang-How ™ program, sareng pamréntahan, buklet sareng alat manajemén pikeun ngabantosan anjeun dina nempatkeun Hubbard Technology Technology pikeun digawé di perusahaan atanapi profési.

Naon ngeunaan sumber daya sareng alat online?

Aya nyatu! Kalayan kaanggotaan anjeun:

1) Anjeun nampi a langganan taya wates pikeun Majalah Kasalametan online kalebet tulisan dua kali bulanan di www.Prosperity.net

2) Anjeun dibere aksés tanpa wates pikeun platform BattlePlanner online na www.ProsperityPlanner.net pikeun ngabantosan anjeun ngarencanakeun sareng ngaramalkeun dinten anjeun, minggu sareng kahirupan anjeun. Kaasup aksés ka referensi Alat Manajemén online janten anjeun tiasa ngaksés référénsi anjeun henteu paduli dimana anjeun.

3) Anjeun ogé nampi kana pamundut versi hardcopy tina Perencanaan Nu Ngarencana - planner pikeun ngabantosan anjeun ngarencanakeun dinten anjeun, minggu sareng kahirupan anjeun. Ngawengku Checklists Prosperity Daily sareng mingguan, sareng bagian acuan Alat Manajemén 100-halaman lengkep sareng bagan lipatan - sampurna pikeun démo sareng ngenalkeun batur ka téknologi. Mawa wae sareng anjeun dimana wae anjeun angkat. Dikirim ka panto anjeun dua kali per taun.

4) Anjeun dibere bebas aksés 24 / 7 / 365 pikeun diréktori WISE online na https://wise.directory pikeun nyambungkeun kaanggotaan WISE global - sareng kéngingkeun manéh kauntungan anu tiasa didownload - kalayan tujuan ngabantosan anjeun ningkatkeun épéktip sareng pangaruh - sareng ngajantenkeun bédana di dunya ieu.

5) Salaku Anggota WISE, anjeun gaduh eusi ekslusif sareng fitur nalika anjeun ngalanggan Model Modél Admin-Kumaha sistem manajemén online di www.MAKH.org

6) Anjeun dibere bahkan langkung diskon anggota WISE nalika anjeun mésér atanapi ngalanggan salah sahiji alat manajemén digital online anu sayogi di www.MasterTech.com

“Sanés impian manusa nyaéta gagal anjeunna.
Éta kurangna terang kumaha ditungtut pikeun
mawa impian kana kaopina. "

—L. Ron Hubbard

Tingkat Kaanggotaan:

keu rencana pamayaran:

seu sasih rencana pamayaran:

Kaanggotaan Individu

/ taun

Plan pamayaran
Henteu sayogi

Kaanggotaan Umum

/ taun

/sasih

Kaanggotaan Perusahaan

/ taun

/sasih

Kaanggotaan Corporate

/ taun

/sasih

KEUSAHAAN AHLI

Pikeun Individu Ngan
Henteu Kanggo Pamilik Bisnis
Pikeun nu gaduh Usaha sareng 1 ka karyawan 5 Pikeun nu gaduh Usaha sareng 6 ka karyawan 20 Pikeun Anu gaduh Bisnis 21 atanapi Langkung Karyawan
Otorisasi kanggo nganggo Hubbard Téhnologi Administratif dina perusahaan atanapi bisnis
Kamajuan Planner ™ at www.ProsperityPlanner.net Ngawengku 100 kaca tina Alat Manajemén, rujukan sareng Pratelan Kasusaran

Online ngan ukur

Salin online sareng susah nyarios
2 pér taun

Salin online sareng susah nyarios
2 sataun sakali dugi ka staf 3

Salin online sareng susah nyarios
2 sataun sakali dugi ka staf 9

Diskon & Aksés ka www.MAKH.org Model online Admin Uninga-How ™ panggung
Palayanan Rujukan Kawijakan
Diréktori WISE Online at www.wise.directory
Makmur Majalah online at www.Prosperity.net
WISE Kaanggotaan Pin, Makmur buletin jeung Hubbard Admin Tech Tanda kutip Minggu
Téknologi Administrasi Hubbard brosur leutik

Bukak 6 FREE unggal taun

Bukak 12 FREE unggal taun

Bukak 18 FREE unggal taun

Bukak 24 FREE unggal taun

Diskon WISE diskon

diskon 5%

diskon 10%

diskon 15%

diskon 20%

Layanan Piagam Perangkat Deui Respon - pikeun etika sareng kaadilan pitulung (ngahubungi Komite Piagam pikeun ongkos)
Layanan Piagam Piagam - bantosan kalayan Modél Admin Pangenal-Kumaha palaksanaan Program

henteu Kaasup

Daptar pariksa ékspansi Bisnis

henteu Kaasup

Modél Admin Terang-HowWorkbook sareng sertifikasi nalika parantosan program

henteu Kaasup

WISE Ngaluarkeun Jasa Otoritas Jasa

henteu Kaasup

WISE Diskon Anggota dina Bahan Dibeuli ti www.HubbardCollegePress.org

henteu Kaasup

diskon 10%

diskon 10%

diskon 10%

Otorisasi pikeun nganteurkeun Hubbard Administratif teknologi bengkel di-bumi karyawan

henteu Kaasup

henteu Kaasup

Ngawengku otorisasi pikeun nganteurkeun bengkel di-imah 7 dugi ka karyawan 20
(tingali kahandap)

Ngawengku wewenang pikeun ngintunkeun sadaya bengkel di 23 di-imah kanggo sajumlah karyawan anu taya
(tingali kahandap)

Otorisasi pikeun nganteurkeun Hubbard Administratif teknologi kursus di-bumi karyawan

henteu Kaasup

henteu Kaasup

Ngawengku kursus 12 dugi ka karyawan 20
(tingali kahandap)

Ngawengku sadaya kursus 27 kanggo sajumlah pagawé anu taya
(tingali kahandap)

Moal ngalarapkeun lisénsi pikeun nganteurkeun Téknologi Administrasi Hubbard pikeun klien

henteu Kaasup

henteu Kaasup

Extras

KEJURUAN COMPANY - KECAPAKAN LATIHAN EMPLOYEE

Anggota Perusahaan diidinan pikeun ngoperasikeun program latihan di bumi pikeun karyawan sareng tiasa nganteurkeun kursus Téhnologi Administrasi 7 Hubbard di handap, ditambah kursus 5 dina Teknologi Téknologi sareng bengkel 7, dugi ka karyawan 20.

Téknologi Administrasi Hubbard KURSUS:

  • Integritas Pribadi
  • Kaluhur sareng Downs dina Kahirupan
  • Kumaha Marengan Sora
  • Kumaha Épéktif Ngalahirkeun Gawé
  • Ningkatkeun Usaha ngalangkungan Komunikasi
  • Rumus pikeun Suksés Bisnis
  • Modél Admin uninga-Kumaha

Téhnologi Studi KURSUS:

  • Buku Panduan Dasar
  • Kaahlian Ulikan pikeun Hirup
  • Cara Ngajarkeun
  • Kumaha Nganggo Kamus
  • Tatacara sareng Komunikasi

Teknologi Téknologi Hubbard Gawé:

  • Pangirut, Kanyataanana sareng Komunikasi
  • Tepung sareng Pendak
  • Kumaha Ngawangun Tim Produksi
  • Kumaha Janten Strategi Anjeun Kasunyatan
  • Kumaha Cara Ngamalir Ekonomina Naon waé
  • Ningkatkeun Kamampuhan anjeun pikeun Gawé Épéktip
  • Hukum Alam Sukses Pribadi

Catetan: Bahan-bahan kedah dipésér sacara misah pikeun unggal murid. Anggota kedah mastikeun yén unggal karyawan gaduh bahan pikeun tiap bahan atanapi bengkel anu didaptarkeun. Hubungi WISE pikeun detil ngeunaan syarat pikeun ngoperasikeun Pusat Pelatihan di bumi pikeun karyawan anjeun.

KECAPORAN CORPORATE - KECAPAKAN LATIHAN EMPLOYEE

Anggota Pausahaan otoritas pikeun ngoperasikeun program latihan di bumi kanggo pagawé sareng meureun ngirimkeun sadaya kursus Kaanggotaan Company di luhur, ditambah tambahan Administrasi 15 Hubbard Kursus téknologi sareng bengkel 16 tambahan, ka sajumlah padamel anu henteu terbatas.

Téhnologi Administrasi Hubbard tambahan KURSUS:

  • Manajemén ku Statistik

  • Kumaha Ningkatkeun Éfisién dina Perusahaan anjeun

  • Etika pikeun Kasalametan Usaha

  • Kumaha Ngaronjatkeun Pembelajaran Éféktip

  • Kumaha Ngaronjatkeun jeung Ngaduga Paripolah Manusa

  • Kumaha Ngaronjatkeun Keuntungan ngalangkungan Perencanaan Kauanganan anu Bener

  • Kumaha Cara Nulis Kawijakan Perusahaan Perusahaan

  • Kumaha Ngembangkeun Perusahaan Anjeun ku Nyiptakeun Perencanaan Saleresna

  • Kumaha Parantos Rengse

  • Dasar Eksekutif

  • Kapamimpinan anu épéktip

  • Marketing

  • Ukur

  • Hubungan masyarakat

  • Organisasi Dasar

Téknologi Administrasi Hubbard tambahan: WORKSHOPS:

  • Kumaha Ngahontal Tujuan Anjeun - Pengenalan

  • Ngahontal Tujuan Anjeun Nganggo - Kawijakan

  • Ngagihan Matlamat Anjeun nganggo - Rencanana

  • Ngahontal Gol Anjeun Nganggo - Program sareng Proyék

  • Ngahontal Matlamat Anjeun Nganggo - Pamandangan Idéal

  • Ngahontal Tujuan Anjeun Nganggo - Statistik

  • Ngagihal Gol Anjeun Maké - Produk Akhir Penting

  • Pentingna Pemasaran: Anggap Panempo

  • Kumaha Suksés Ngatur Naon waé

  • Organisasi Misunderstoods - Kumaha Nyegah Kasalahan di Gawé

  • PR Profesional - Pengenalan pikeun Hubungan Umum

  • PR PR profésional - Bahan Leungit

  • Profésional PR - Ngahasilkeun Hubungan Manusa

  • PR Profesional - Kumaha Ngadeukeutan Publik Anjeun

  • Profésional PR - Nimbulkeun PR

  • PR Profesional - Gedong Kamanusaan

Catetan: Bahan-bahan kedah dipésér sacara misah pikeun unggal murid. Anggota kedah mastikeun yén masing-masing karyawan ngagaduhan sorangan bahan pikeun tiap kursus atanapi bengkel aranjeunna didaptarkeun. Hubungi WISE pikeun detil ngeunaan syarat pikeun operasi an Pusat Pelatihan di-bumi pikeun karyawan anjeun.

Tingkat Kaanggotaan:

AHLI KUMAHA

keu rencana pamayaran: $500/ taun

seu sasih rencana pamayaran: $50

Pikeun Anu gaduh Bisnis
1 mun 5 karyawan

Otorisasi pikeun nganggo
Hubbard Téhnologi Administratif
dina perusahaan atanapi bisnis
Kamajuan Planner ™ at www.ProsperityPlanner.net
Ngawengku 100 kaca tina Alat Manajemén, rujukan
jeung
Pratelan Kasusaran

Salin online sareng susah nyarios
2 pér taun

Diskon & Aksés ka www.MAKH.org
Model online Admin Uninga-How ™ panggung
WISE Diskon Anggota dina Bahan
Dibeuli ti www.HubbardCollege.Press

diskon 10%

Palayanan Rujukan Kawijakan
Diréktori WISE Online at www.wise.directory
Makmur Majalah online at www.Prosperity.net
WISE Kaanggotaan Pin, Makmur buletin
jeung Hubbard Admin Tech Tanda kutip Minggu
Téknologi Administrasi Hubbard brosur leutik

Bukak 12 FREE unggal taun

Diskon WISE diskon

diskon 10%

Layanan Piagam Perangkat Deui Respon -
pikeun etika sareng kaadilan pitulung (ngahubungi Komite Piagam pikeun ongkos)
Layanan Piagam Piagam - bantosan kalayan
Modél Admin Pangenal-Kumaha palaksanaan Program

Daptar pariksa ékspansi Bisnis

Modél Admin Terang-HowWorkbook
sareng sertifikasi nalika parantosan program

WISE Ngaluarkeun Jasa Otoritas Jasa

Otorisasi pikeun nganteurkeun Hubbard Administratif
teknologi bengkel di-bumi karyawan

henteu Kaasup

Otorisasi pikeun nganteurkeun Hubbard Administratif
teknologi kursus di-bumi karyawan

henteu Kaasup

Moal ngalarapkeun lisénsi pikeun nganteurkeun
Téknologi Administrasi Hubbard pikeun klien

henteu Kaasup

PENGUASAAN COMPANY

keu rencana pamayaran: $1500/ taun

seu sasih rencana pamayaran: $150

Pikeun Anu gaduh Bisnis
6 mun 20 karyawan

Otorisasi pikeun nganggo
Hubbard Téhnologi Administratif
dina perusahaan atanapi bisnis
Kamajuan Planner ™ at www.ProsperityPlanner.net
Ngawengku 100 kaca tina Alat Manajemén, rujukan
jeung
Pratelan Kasusaran

Salin online sareng susah nyarios
2 sataun sakali dugi ka staf 3

Diskon & Aksés ka www.MAKH.org
Model online Admin Uninga-How ™ panggung
WISE Diskon Anggota dina Bahan
Dibeuli ti www.HubbardCollege.Press

diskon 10%

Palayanan Rujukan Kawijakan
Diréktori WISE Online at www.wise.directory
Prosperity® Majalah online at www.Prosperity.net
WISE Kaanggotaan Pin, Makmur buletin
jeung Hubbard Admin Tech Tanda kutip Minggu
Téknologi Administrasi Hubbard brosur leutik

Bukak 18 FREE unggal taun

Diskon WISE diskon

diskon 15%

Layanan Piagam Perangkat Deui Respon -
pikeun etika sareng kaadilan pitulung (ngahubungi Komite Piagam pikeun ongkos)
Layanan Piagam Piagam - bantosan kalayan
Modél Admin Pangenal-Kumaha palaksanaan Program
Daptar pariksa ékspansi Bisnis
Modél Admin Terang-HowWorkbook
sareng sertifikasi nalika parantosan program
WISE Ngaluarkeun Jasa Otoritas Jasa
Otorisasi pikeun nganteurkeun Hubbard Administratif
teknologi bengkel di-bumi karyawan

Ngawengku otorisasi pikeun nganteurkeun bengkel di-imah 7 dugi ka karyawan 20

Otorisasi pikeun nganteurkeun Hubbard Administratif
teknologi kursus di-bumi karyawan

Ngawengku kursus 12 dugi ka karyawan 20

Moal ngalarapkeun lisénsi pikeun nganteurkeun
Téknologi Administrasi Hubbard pikeun klien
KECAPORAN CORPORATE

keu rencana pamayaran: $6000/ taun

seu sasih rencana pamayaran: $600

Pikeun Anu gaduh Bisnis
21 atanapi Langkung Karyawan

Pikeun Anu gaduh Bisnis 21 atanapi Langkung Karyawan
Otorisasi kanggo nganggo Hubbard Téhnologi Administratif

dina perusahaan atanapi bisnis

Kamajuan Planner ™ at www.ProsperityPlanner.net

Ngawengku 100 kaca tina Alat Manajemén, rujukan sareng Pratelan Kasusaran

Salin online sareng susah nyarios
2 sataun sakali dugi ka staf 9

Diskon & Aksés ka www.MAKH.org

Model online Admin Uninga-How ™ panggung

WISE Diskon Anggota dina Bahan

Dibeuli ti www.HubbardCollege.Press

diskon 10%

Palayanan Rujukan Kawijakan at support@wise.org
Diréktori WISE Online at www.wise.directory
Makmur Majalah online at www.Prosperity.net

WISE Kaanggotaan Pin, Makmur buletin jeung Hubbard Admin Tech Tanda kutip Minggu Tanda kutip Minggu

Téknologi Administrasi Hubbard brosur leutik

Bukak 24 FREE unggal taun

Diskon WISE diskon

diskon 20%

Layanan Piagam Perangkat Deui Respon -

pikeun etika sareng kaadilan pitulung (ngahubungi Komite Piagam pikeun ongkos)

Layanan Piagam Piagam -

bantosan kalayan Modél Admin Pangenal-Kumaha palaksanaan Program

Daptar pariksa ékspansi Bisnis
Modél Admin Terang-HowWorkbook

sareng sertifikasi nalika parantosan program

WISE Ngaluarkeun Jasa Otoritas Jasa
Otorisasi pikeun nganteurkeun Hubbard Administratif teknologi bengkel di-bumi karyawan

Ngawengku wewenang pikeun ngintunkeun sadaya bengkel di 23 di-imah kanggo sajumlah karyawan anu taya
(tingali kahandap)

Otorisasi pikeun nganteurkeun Hubbard Administratif teknologi kursus di-bumi karyawan

Ngawengku sadaya kursus 27 kanggo sajumlah pagawé anu taya
(tingali kahandap)

Moal ngalarapkeun lisénsi pikeun nganteurkeun Téknologi Administrasi Hubbard pikeun klien
Extras
MEMBERSHIP INDIVIDU

keu rencana pamayaran: $195/ taun

seu sasih rencana pamayaran:
Rencana pamayaran Henteu sayogi

Pikeun Individu Ngan
Henteu Kanggo Pamilik Bisnis

Otorisasi kanggo nganggo Hubbard Téhnologi Administratif

dina perusahaan atanapi bisnis

Kamajuan Planner ™ at www.ProsperityPlanner.net

Ngawengku 100 kaca tina Alat Manajemén, rujukan sareng Pratelan Kasusaran

Online ngan ukur

Diskon & Aksés ka www.MAKH.org

Model online Admin Uninga-How ™ panggung

WISE Diskon Anggota dina Bahan

Dibeuli ti www.HubbardCollege.Press

Palayanan Rujukan Kawijakan
Diréktori WISE Online at www.wise.directory
Makmur Majalah online at www.Prosperity.net

WISE Kaanggotaan Pin, Makmur buletin jeung Hubbard Admin Tech Tanda kutip Minggu Tanda kutip Minggu

Téknologi Administrasi Hubbard brosur leutik

Bukak 6 FREE unggal taun

Diskon WISE diskon

diskon 5%

Layanan Piagam Perangkat Deui Respon -

pikeun etika sareng kaadilan pitulung (ngahubungi Komite Piagam pikeun ongkos)

Layanan Piagam Piagam -

bantosan kalayan Modél Admin Pangenal-Kumaha palaksanaan Program

henteu Kaasup

Daptar pariksa ékspansi Bisnis

henteu Kaasup

Modél Admin Terang-HowWorkbook

sareng sertifikasi nalika parantosan program

henteu Kaasup

WISE Ngaluarkeun Jasa Otoritas Jasa

henteu Kaasup

Otorisasi pikeun nganteurkeun Hubbard Administratif teknologi bengkel di-bumi karyawan

henteu Kaasup

Otorisasi pikeun nganteurkeun Hubbard Administratif teknologi kursus di-bumi karyawan

henteu Kaasup

Moal ngalarapkeun lisénsi pikeun nganteurkeun Téknologi Administrasi Hubbard pikeun klien

henteu Kaasup

KEJURUAN COMPANY - KECAPAKAN LATIHAN EMPLOYEE

Anggota Perusahaan diidinan pikeun ngoperasikeun program latihan di bumi pikeun karyawan sareng tiasa nganteurkeun kursus Téhnologi Administrasi 7 Hubbard di handap, ditambah kursus 5 dina Teknologi Téknologi sareng bengkel 7, dugi ka karyawan 20.

Téknologi Administrasi Hubbard KURSUS:

  • Integritas Pribadi
  • Kaluhur sareng Downs dina Kahirupan
  • Kumaha Marengan Sora
  • Kumaha Épéktif Ngalahirkeun Gawé
  • Ningkatkeun Usaha ngalangkungan Komunikasi
  • Rumus pikeun Suksés Bisnis
  • Modél Admin uninga-Kumaha

Téhnologi Studi KURSUS:

  • Buku Panduan Dasar
  • Kaahlian Ulikan pikeun Hirup
  • Cara Ngajarkeun
  • Kumaha Nganggo Kamus
  • Tatacara sareng Komunikasi

Teknologi Téknologi Hubbard Gawé:

  • Pangirut, Kanyataanana sareng Komunikasi
  • Tepung sareng Pendak
  • Kumaha Ngawangun Tim Produksi
  • Kumaha Janten Strategi Anjeun Kasunyatan
  • Kumaha Cara Ngamalir Ekonomina Naon waé
  • Ningkatkeun Kamampuhan anjeun pikeun Gawé Épéktip
  • Hukum Alam Sukses Pribadi

Catetan: Bahan-bahan kedah dipésér sacara misah pikeun unggal murid. Anggota kedah mastikeun yén unggal karyawan gaduh bahan pikeun tiap bahan atanapi bengkel anu didaptarkeun. Hubungi WISE pikeun detil ngeunaan syarat pikeun ngoperasikeun Pusat Pelatihan di bumi pikeun karyawan anjeun.

KECAPORAN CORPORATE - KECAPAKAN LATIHAN EMPLOYEE

Anggota Pausahaan otoritas pikeun ngoperasikeun program latihan di bumi kanggo pagawé sareng meureun ngirimkeun sadaya kursus Kaanggotaan Company di luhur, ditambah tambahan Administrasi 15 Hubbard Kursus téknologi sareng bengkel 16 tambahan, ka sajumlah padamel anu henteu terbatas.

Téhnologi Administrasi Hubbard tambahan KURSUS:

  • Manajemén ku Statistik

  • Kumaha Ningkatkeun Éfisién dina Perusahaan anjeun

  • Etika pikeun Kasalametan Usaha

  • Kumaha Ngaronjatkeun Pembelajaran Éféktip

  • Kumaha Ngaronjatkeun jeung Ngaduga Paripolah Manusa

  • Kumaha Ngaronjatkeun Keuntungan ngalangkungan Perencanaan Kauanganan anu Bener

  • Kumaha Cara Nulis Kawijakan Perusahaan Perusahaan

  • Kumaha Ngembangkeun Perusahaan Anjeun ku Nyiptakeun Perencanaan Saleresna

  • Kumaha Parantos Rengse

  • Dasar Eksekutif

  • Kapamimpinan anu épéktip

  • Marketing

  • Ukur

  • Hubungan masyarakat

  • Organisasi Dasar

Téknologi Administrasi Hubbard tambahan: WORKSHOPS:

  • Kumaha Ngahontal Tujuan Anjeun - Pengenalan

  • Ngahontal Tujuan Anjeun Nganggo - Kawijakan

  • Ngagihan Matlamat Anjeun nganggo - Rencanana

  • Ngahontal Gol Anjeun Nganggo - Program sareng Proyék

  • Ngahontal Matlamat Anjeun Nganggo - Pamandangan Idéal

  • Ngahontal Tujuan Anjeun Nganggo - Statistik

  • Ngagihal Gol Anjeun Maké - Produk Akhir Penting

  • Pentingna Pemasaran: Anggap Panempo

  • Kumaha Suksés Ngatur Naon waé

  • Organisasi Misunderstoods - Kumaha Nyegah Kasalahan di Gawé

  • PR Profesional - Pengenalan pikeun Hubungan Umum

  • PR PR profésional - Bahan Leungit

  • Profésional PR - Ngahasilkeun Hubungan Manusa

  • PR Profesional - Kumaha Ngadeukeutan Publik Anjeun

  • Profésional PR - Nimbulkeun PR

  • PR Profesional - Gedong Kamanusaan

Catetan: Bahan-bahan kedah dipésér sacara misah pikeun unggal murid. Anggota kedah mastikeun yén unggal karyawan gaduh bahan pikeun tiap bahan atanapi bengkel anu didaptarkeun. Hubungi WISE pikeun detil ngeunaan syarat pikeun ngoperasikeun Pusat Pelatihan di bumi pikeun karyawan anjeun.

Nyiptakeun Pangaruh Di Bumi Globe

Kami nampi warta unggal minggu ti anggota WISE di sakuliah dunya anu mangrupikeun para ahli bisnis bisnis terkemuka di komunitas sareng industri maranéhna - nyiptakeun usaha anu meunang pangajén sareng nampi penghargaan sareng réngking dina daptar industri sapertos "Perusahaan Pangsaéna digawekeun pikeun", "Perusahaan Pribumi Ngembang Gancang", "Fast 50", "Top in Company Culture", "Top 10 Pangpanjangna Terpanjangna" - sareng seueur deui, seueur deui.

Naha anjeun kéngingkeun panghargaan? Hayu urang terang ku ngaklik dieu.

Rojongan Unlimited & Apdet

Salah sahiji kauntungan tina kaanggotaan anjeun nyaéta dukungan kaanggotaan gratis kalebet Polisi Rujukan Dasar kami dimana Anjeun tiasa email ka urang kalayan patarosan ngeunaan tempat milari referensi anu tiasa dianggo pikeun tangtangan anjeun tiasa nyanghareupan dinten éta. Datum stabil kami nyaéta: salawasna aya jawaban dina kawijakan éta, sareng kami bakal ngabantosan anjeun mendakanana.

Kami ogé bakal resep ngurus mana waé keanggotaan anu anjeun butuhkeun pikeun kaanggotaan anjeun.

    Abdi hoyong nganggo Téhnologi Administrasi Hubbard dina bisnis kuring.

    Naon anu abdi kedah laksanakeun?

    Jawabna jelas:

    Kéngingkeun otorisasi kanggo ngagunakeun Téknologi Administrasi Hubbard dina bisnis anjeun ku janten bagian tina kakuatan dunya anu dipikaresep ku para ahli bisnis sepertos dunya anu nganggo téknologi kamakmuran.

    Gabung kaanggotaan pikeun ngembangkeun perusahaan.

    Miluan WISE.

    KEEP INTU KOMPUTER®

    Kami nyebarkeun tulisan anyar dua kali per bulan

    Website wéb Kasalametan Online.

    Daftar di dieu sareng gabung daptar daptar palanggan urang.

    Opat opat artikel gratis kanggo sadayana.

    Salaku anggota tiasa ngaksés éta sadayana!

    Unak ayaan

    Dina 2015 kami ngalaksanakeun modél Program Admin Know-How (MAKH) ti WISE di perusahaan kami. Langsung kami ningkat produksi, pangiriman kami, kualitas jasa sareng produk, profesionalisme, kaéwang pelanggan, sareng kamampuan kami. Kantos saprak waktu éta kami parantos pencét tingkat produksi pangluhurna unggal taun. WISE parantos ngaktifkeun urang ngawangun organisasi anu langkung saé sareng langkung saé.

    Kami nembe naliti karyawan urang sareng saurna: "Kuring diajar hal anyar di dieu, kuring parantos mekar sareng janten langkung percaya kana diri kuring. Ieu mangrupikeun perusahaan anu saé kalayan organisasi anu saé sareng kolega anu pikaresepeun. "

    Ti saprak ngalaksanakeun MAKH urang parantos nampi panghargaan resmi unggal taun pikeun kauangan anu saé, panghargaan pikeun perluasan, sareng tukang tangan taun.

    Pamajikan sareng kuring parantos tiasa ngajauh ti perusahaan kanggo période panjang taun ka tukang ieu, tapi perusahaan parantos ngalaksanakeun pangluhurna dina turnover sareng solvensi taun kamari. Ogé kami tiasa ningkatkeun usaha philanthropy kami bahkan langkung ti kantos sateuacan, alatan naek solvenan kami.

    Ngajalankeun bisnisna parantos langkung pikaresepeun sabab langkung organisasi dipilampah sareng ékspansi lumangsung.

    - David Frykman, DM TAK Stockholm

    "Ngajalankeun bisnis sareng staf sareng klien kadang tiasa ngaraoskeun karaoskeun, bosen sareng frustasi. Tapi, saprak nempatkeun dasar tina téknologi Hubbard Administration Technology kana perusahaan kami, urang tiasa langkung maju kalayan usaha anu kirang teuing sareng ampir teu aya anu ngaganggu. Anu ngamungkinkeun urang difokuskeun nganteurkeun jasa anu saé pikeun para nasabah sareng jalan nuju ngalaksanakeun tujuan bisnis urang. Dasarna nyaéta Model Admin Hartosna Kumaha Program nyandak hariwang dina bisnis sareng janten sapertos pikaresepeun sareng pikaresepeun sapertos pira mimiti dibuka. "

    - John Nesbit, CEO Klién Pelanggan

    "Modél Admin Acara-Cara Manajemén masihan jalma pikeun program anu leres pikeun ngatur sadayana ti Stats and Org Board, pikeun Kaayaan sareng Skala Admin.

    "Kami parantos suksés ngagunakeun alat ieu di perusahaan urang sorangan sareng ka tingkat anu kami nerapkeun modél Program Admin Know-How, kami parantos ningkat. Buktina aya dina stats. Kami parantos langkung ti 30X sareng kami ogé ngamimitian! "

    - Rafferty Pendery, ngadegkeun Studio98

    Urang ngamimitian usaha perumahan kami di 2004 sareng ngan dua mitra.

    Ayeuna kami tim 13 sareng ngembangkeun kantor produksi anu pohara khusus kana landmark anu ageung-ningkatna. Kami terus-terusan ngalegaan sareng ayeuna terkenal di kota urang sareng rutin nampi panghargaan sareng pangakuan pikeun damel urang - tilu majalah industri anu kawéntar nembé masing-masing masihan kami salaku "paling alus di industri".

    Pendapatan urang dina taun ka tukang paling pangluhurna dina taun ieu sareng taun ieu tiasa dilacak pikeun ngéléhkeun éta. Program ieu bagian tina perluasan urang.

    - Franz Speaker, Spieler & Seeberger Immobilien

    Di 1985 mah ngadegkeun prakték kuring ngan ukur sareng pamajikan sareng kuring sorangan. Dinten ieu kami gaduh masarakat 52 anu damel sareng urang - sareng teraskeun ku ékspansi anu terus-terasan sareng ngiringan langkung édisi pikeun nyandak teknisi tambahan.

    Téknologi na anu ngabantosan kami ngalaksanakeun kampanye promosi anu lega di komunitas urang anu ngagaduhan sajumlah klien anyar, sareng urang ayeuna langkung dikenal di sapanjang kota.

    Kami ayeuna nuju damel mésér sababaraha prakték anu sanés sareng bakal ngabentuk kana jaringan sareng jasa kualitas luhur anu dikirimkeun di sapanjang kota urang.

    Pedah ti WISE parantos ngabantosan abdi pikeun ningkatkeun kualitas administrasi dina prakték urang, sareng ngawangun tim eksekutif anu terang naon anu kedah dilakukeun, naon anu suksés sareng naon anu henteu.

    - Dr Thomas Röder

    Kami parantos ngagunakeun kauntungan tina WISE pikeun ngamajukeun perusahaan "salaki sareng somah" urang ka ayeuna opat perusahaan - sadayana aya tumbuh sareng suksés. Kami biasa ngalakukeun seueur wengi telat, seueur backlog, seueur coping sareng teu cekap artos pikeun mayar tagihanana. Ayeuna kami parantos ngaleungitkeun backlog, sadayana produksi ayeuna sareng statistikna ningkat kalayan kadali kauangan. Di luhureun éta, urang ayeuna ngarambat dunya sakitar satengah taun, sareng rutin milu dina sababaraha kagiatan sukarelawan kanggo masarakat sareng garéja kami.

    Migawe tanpa téknologi ieu sapertos ibarat leumpang buta di gurun. Hatur nuhun ka WISE "karya" anu ayeuna fun sareng reward.

    - MH

    Kuring ngamimitian bisnis kuring ti mimiti di 2010. Ku ngagunakeun kauntungan tina kaanggotaan WISE, kuring tiasa jalan-jalan kaluar tina Non-Existence sareng aplikasi téknologi anu leres. Ku ngagunakeun pangatur dewan sareng manajemén statistik, kuring tiasa nyandak kaputusan anu leres sareng mendakan tindakan anu suksés pikeun usaha kuring.

    Kalayan sadaya alat ieu sareng data ieu kuring parantos ngawangun perusahaan kuring ti 1 dugi ka ayeuna staf 9 sareng kami nuju terus dilegakeun - ayeuna urang aya dina jangka panjang trend Affluence.

    Kuring parantos dianggo sadaya téknologi ieu pikeun milarian waktos kanggo dilegakeun sareng nyiptakeun perusahaan énggal anu sanés - Hubbard Téhnologi Administrasi ngabantosan abdi pikeun ngalaksanakeun sagala rupa éta.

    - CG